8,8

El silenci dels anyells

· 118min.

El thriller que va marcar a una generació, probablement un dels més inquietants i pertorbadors de tots els temps. Guanyadora de 5 Oscar, incloent Millor Pel·lícula.
Només per a subscriptors

Sobre la pel·lícula

Un dels thrillers més inquietants i pertorbadors de tots els temps. Guanyadora de cinc Oscar, incloent Millor Pel·lícula, la seva història està parcialment basada en la relació que van mantenir l'assassí en sèrie Ted Bundy i Robert Keppel, un dels escriptors responsables del llibre "Mindhunters". És l'únic film de terror guanyador de  l'Oscar a la Millor Pel·lícula. 

L'FBI busca el "Buffalo Bill", un assassí en sèrie que mata a les seves víctimes, totes adolescents, després d'arrencar-los la pell. Per poder-lo atrapar recorren a la Clarice Starling, una brillant llicenciada universitària, experta en conductes psicòpates, que aspira a formar part de l'FBI. Seguint les instruccions del seu cap, Jack Crawford, la Clarice visita la presó d'alta seguretat on el govern manté tancat el Dr. Hannibal Lecter, antic psicoanalista i assassí, dotat d'una intel·ligència superior a la normal. La seva missió serà intentar treure-li informació sobre els patrons de conducta de l'assassí que estan buscant.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
The Silence of the Lambs
Gènere:
Thriller
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
04/09/91
Recaptació: 9.802.742,00 €
Espectadors: 3.719.840