8,2

El viatge de la Fanny

· 91min.

Una pel·lícula plena de valors, coratge i solidaritat sobre una jove francesa que va aconseguir guiar les seves germanes a la frontera suïssa escapant de l'Alemanya nazi.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Basada en una popular novel·la francesa a l'estil de "El nen del pijama de ratlles", "El viatge de la Fanny" és una pel·lícula plena de valors, coratge i solidaritat sobre una jove francesa que, amb molt d'enginy i valentia, va aconseguir guiar les seves germanes a la frontera suïssa escapant de l'Alemanya nazi. 

El 1943 França és ocupada per l'exèrcit alemany. La Fanny és una joveneta de tan sols 12 anys, però la seva valentia i el seu enginy li permetran fer-se càrrec de les seves dues germanes menors i d'un grup de 8 nens als quals conduirà cap a la frontera suïssa. Junts, el grup de nens emprendrà un viatge a través de la França ocupada, un trajecte dur i perillós, amb els nazis sempre a l'aguait, però del que trauran importants lliçons de vida. Entre trobades inesperades i pors compartides tots ells aprendran, els uns dels altres, valors com l'amistat i la solidaritat.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Le voyage de Fanny
Gèneres:
Drama, Infantil
País:
França