7

Ella, una jove xinesa

· 99min.

Odissea íntima i personal, a mig camí entre la ficció, el documental i el diari personal, en la què Xiaolu Guo segueix a Li Mei des de la Xina rural fins al Londres actual.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Odissea íntima i personal, a mig camí entre la ficció, el registre documental i el diari personal –com fes en els seus anteriors treballs, HOW IS YOUR FISH TODAY? i WELCOME TO WONDERLAND–, en la què Xiaolu Guo segueix a Li Mei des de la Xina rural fins al Londres actual, a la recerca d'una nova vida i d'altres mons possibles. 

Com si es tractés d'un llibre de contes amb el mateix personatge protagonista en totes les històries (que juntes formarien una novel·la), veiem diferents moments de la vida d'aquesta dona. En aquest film guanyador del Lleopard d'Or a la Millor Pel·lícula al Festival de Locarno, Xiaolu Guo planeja (i aconsegueix) la seva obra més ambiciosa –recolzada en la interpretació de Dl. Huang, la música de John Parish i la inspirada fotografia de Zillah Bowes–, la història de vida d'una jove noia xinesa, sempre a la vora de la malenconia i l'angoixa, sense abandonar mai la seva mirada cap a la realitat del món que l'envolta. Un món ple de música i colors i, així i tot, terriblement trist.

Direcció i repartiment

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Mandarí

Més informació

Títol original:
She, a chinese
Gènere:
Drama
Països:
França, Regne Unit
Estrena en cinemes:
16/07/10
Recaptació: 21.800,82 €
Espectadors: 3.259
Veure fitxa:
IMDB