8,1

Els contes de Hoffmann

· 134min.

Basada en l'òpera de Jacques Offenbach, els directors Michael Powell i Emeric Pressburger (LES SABATILLES VERMELLES) van signar aquesta obra mestra musical plena de creativitat.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Ós de Plata al Festival de Berlín, Premi Especial del Festival de Cannes i nominada a l'Oscar a la Millor Direcció Artística i al Millor Vestuari. Un portent d'imaginació restaurat bellament per The Film Foundation, sota la supervisió de Martin Scorsese. Inclou seqüències mai vistes fins ara. Basada en l'òpera de Jacques Offenbach, els directors Michael Powell i Emeric Pressburger (LES SABATILLES VERMELLES) van signar aquesta obra mestra musical plena de creativitat. La seva partitura està interpretada per The Royal Philharmonic Orchestra, sota la batuta del llegendari Sir Thomas Beecham. 

Hoffmann és un estudiant universitari especialment desafortunat en els assumptes del cor. Cadascun dels seus romanços, amb Olympia, una nina animada, la cortesana veneciana Giulietta i Antonia, la filla d'una cantant, està condemnat al fracàs a causa de circumstàncies que estan més enllà del seu control.

Direcció i repartiment

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
The Tales of Hoffmann
País:
Regne Unit
Veure fitxa:
IMDB