5,7

Els preciosos dies d'Aranjuez

· 97min.

Una obra capaç d'ajuntar a tres astres, Nick Cave, Peter Handke i Wim Wenders. Un bonic dia d'estiu. Un jardí. Una terrassa. Una dona i un home sota els arbres.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una obra capaç d'ajuntar a tres astres, Nick Cave, Peter Handke i Wim Wenders. Un bonic dia d'estiu. Un jardí. Una terrassa. Una dona i un home sota els arbres. 

Amb "Els preciosos dies d'Aranjuez", Wim Wenders representa l'obra del seu vell amic Peter Handke. Poques vegades s'ha mostrat amb més claredat la naturalesa de la diferència entre homes i dones, i fins a quin punt les seves aspiracions, expectatives i punts de vista del passat poden diferir. I com, malgrat tot això, o precisament per això, el diàleg entaulat és captivador. És un duel, un joc de preguntes i respostes. La seva qualitat fonamental: l'honestedat incondicional. 

Un bonic dia d'estiu. Un jardí. Una terrassa. Una dona i un home sota els arbres, amb un suau vent d'estiu. A l'horitzó, la silueta de París. Comença una conversa: preguntes i respostes entre la dona i l'home. Parlen d'experiències sexuals, infància, records, l'essència de l'estiu i la diferència entre homes i dones. Tracten la perspectiva femenina i la percepció masculina. Al fons, a l'interior de la casa que dóna a la terrassa, cap a la dona i l'home: l'escriptor, en el procés d'imaginar aquest diàleg i escriure'l. O és a l'inrevés? 

Direcció i repartiment

Direcció:
Wim Wenders

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Francès

Més informació

Títol original:
The Beautiful Days of Aranjuez (Les beaux jours d'Aranjuez)
Gènere:
Drama
País:
França
Estrena en cinemes:
27/10/17