6,8

Els testimonis de Putin

· 102min.

Descobreix tot el que es va amagar darrere de la "Operació Successor", l'entramat polític que va portar Vladimir Putin al poder l'any 1999.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

El 31 de desembre del 1999 Rússia coneixia el seu nou i actual president, Vladímir Putin. A través de material d'arxiu personal i de testimonis únics i molt propers a la figura d'un dels líders polítics més controvertits en l'actualitat, Vitaly Mansky ens descobreix les veritables causes i conseqüències de la "Operació Successor", l'entramat polític que va portar Putin al poder. 

Per superar una malaltia greu i avançada és necessari fer un diagnòstic i estudiar la història d'aquesta malaltia. Aquesta va ser la lògica del cineasta quan va concebre una pel·lícula sobre els esdeveniments darrere de la inesperada renúncia del president Boris Ieltsin i l'inici de la "Operació successor". Protagonistes com Mikhail Gorbatxov, Boris Ieltsin i el mateix Vladímir Putin, ens revelen el seu ascens al poder i els actors que el van fer possible. Vitaly Mansky vol que el seu documental serveixi de prova, no només per a la societat russa, testimoni silenciós del seu propi destí, sinó també per a altres països en vies de perdre les seves llibertats.

Direcció i repartiment

Direcció:
Vitaly Mansky

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Putin’s Witnesses
Gènere:
Documental