8,6

Els ulls s'aturen de créixer

· 84min.

Retrat del cantautor mallorquí Miquel Serra, les seves cançons, la seva filosofia de vida i l'estreta relació amb el seu germà Joan a través de la música, en vida i més enllà.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Íntima i emocional semblança del cantautor mallorquí Miquel Serra, les seves cançons, la seva filosofia de vida i l'estretíssima relació amb el seu germà Joan a través de la música, en vida i més enllà. 

Cançons carregades de sentiments que mariden folk mediterrani i pop psicodèlic, fragments de vídeos casolans filmats durant la seva joventut i entrevistes a qui millor els va conèixer. Aquests són els ingredients bàsics d'una pel·lícula de melancòlica bellesa que captura la trajectòria vital i musical de Miquel Serra, unida visceralment a la figura del seu germà Joan, la prematura mort del qual va deixar un buit tan enorme com el seu llegat artístic (en forma de dibuixos, pintures, gravats i cançons) desvetllant en Miquel la necessitat de compondre cançons. Una relació entre dues ments inquietes i creatives que es va estrènyer més que mai després de la pèrdua dels pares, va resistir els embats d'un trastorn esquizoafectiu i va modelar un univers propi marcat per les sensacions i els enyoraments de la infantesa. Més que de música, aquest és un film sobre la creativitat, la mort, la regeneració emocional, els cicles de la vida, l'absència i la persistència del passat en el present.

Direcció i repartiment

Repartiment:
Miquel Serra

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Català • Subtítols: Espanyol

Més informació

País:
Espanya