7,7

En cos i ànima

· 111min.

Ós d'Or al Festival de Berlín i nominada a l'Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa. Una sorprenent història d'amor entre el somni i la realitat.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Ós d'Or al Festival de Berlín, "En cos i ànima" suposa el primer llargmetratge de l'hongaresa Ildikó Enyedi en els darrers 18 anys després de títols com "Simon Magus" (1999), premi a la Millor Direcció en la Setmana del Cinema Hongarès i en els Premis de la Crítica Cinematogràfica d'Hongria, o com la guanyadora de la Càmera d'Or de Cannes "AZ en XX" (1989). Una sorprenent història d'amor en un món contemporani habitual, fundada en la dualitat entre el somni i la realitat, l'ànima i la matèria. 

Dos introvertides persones descobreixen per casualitat que comparteixen els mateixos somnis cada nit. Perplexos i espantats per aquest fet, decideixen acceptar aquesta estranya coincidència i intenten recrear les seves experiències oníriques en la vida real. Una tasca complicada, ja que com més ho intenten, més lluny sembla estar del seu abast. Malgrat això, els seus maldestres intents faran caure les seves pròpies barreres interiors per acabar units l'un a l'altre.

Direcció i repartiment

Direcció:
Ildikó Enyedi

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Hongarès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
On Body and Soul
Gèneres:
Drama, Romàntica
País:
Hongria
Estrena en cinemes:
27/10/17
Recaptació: 92.223,00 €
Espectadors: 14.818