En un món millor
En un món millor

En un món millor

In a better world

Àudio i subtítols

Versió en Català

Versió Original amb Subtítols en Espanyol

País

Dinamarca

Any de producció

2010

Gènere

Drama

Estrena en cinemes

01/04/11

Recaptació

998.685,00 €

Espectadors

156.619

Veure fitxa

IMDB

Sobre la pel·lícula

Nominada a l’Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa, la pel·lícula busseja en el problema de la responsabilitat masculina i en el que aquesta significa a l'hora de defensar-se a si mateix i als altres. Protagonitzada per Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm i Ulrich Thomsen (protagonista, entre d’altres, de la pel·lícula dogma CELEBRACIÓ, de Thomas Vinterberg), la pel·lícula ens condueix de la mà d'un dels seus personatges, metge d'ajuda humanitària, des d'un camp de refugiats a l’Àfrica fins a la grisa quotidianitat d'una ciutat danesa de províncies.
Les vides de dues famílies (amb dos nens preadolescentes) s'entrecreuen i neix una extraordinària, encara que arriscada amistat. Però la solitud, la fragilitat i la tristesa estan esperant per aparèixer. Molt ràpid, l'amistat es transforma en una perillosa aliança i en una persecució desmesurada amb la vida en joc.

direcció

Susanne Bier

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

Una de les millors pel·lícules que he vist des de fa molt de temps. Per a mi, el tema central no és la responsabilitat masculina (com diu la descripció a Filmin), sinó la lluita entre el bé i el mal que habita en tots els éssers humans i el dilema de la legitimitat (i l’eficàcia) de la violència per aturar el mal. Fantàstiques interpretacions dels actors protagonistes.

08 setembre 2019 (Editat)