8,3

Encara hi ha algú al bosc

· 52min.

Un extraordinari documental que analitza les conseqüències de la guerra de Bòsnia i Hercegovina en el 25è aniversari de la Signatura dels Acords de Pau de Dayton.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Lejla Damon és una jove de 25 anys que ha crescut feliç en una família de classe mitjana a Londres. Els seus pares, periodistes, van cobrir la guerra de Bòsnia i Hercegovina durant els anys 90. Al desembre de 1992, mentre gravaven a l'hospital de Sarajevo en ple bombardeig de la ciutat, van trobar a una dona que acabava de donar a llum. La dona els va dir que apartessin al bebè dels seus braços o l'ofegaria. Era el resultat de les violacions que havia sofert durant la guerra; era el fruit de l'enemic. Durant aquesta guerra, entre 25.000 i 50.000 dones van ser víctimes de violació com estratègia de neteja ètnica. No hi ha una xifra oficial perquè moltes d'elles no van sobreviure o ho viuen encara en silenci 25 anys després. 

Lejla, Alen i Ajna són nens nascuts de les violacions de la guerra. 25 anys més tard, s'han unit a les supervivents en la seva lluita per a trencar el silenci i superar l'estigma. Ha acabat la guerra per a ells? En ple aniversari de la Signatura dels Acords de Paz de Dayton, ha arribat l'hora de donar veu a aquestes víctimes de segona generació.

Direcció i repartiment

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Bosnià • Subtítols: Català i Anglès

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya