7,2

Enter The Void

· 141min.

La tercera pel·lícula del director de "Clímax" i "Irreversible". Un viatge lisèrgic entre el món dels vius i el dels morts farcit de drogues, sexe i música.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Estrenem a Espanya la inèdita "Enter The Void", la tercera pel·lícula del enfant més terrible del cinema francès: Gaspar Noé. Aquells que es van incomodar amb "Climax" o "Irreversible" seguiran fent-ho amb el visionat d'aquest viatge al·lucinat ple de drogues, sexe i música. Un dels cineastes més irreverents del cinema contemporani es confirmava així com un virtuós de la càmera que aprofundeix sense pudor en els racons més obscurs de l'ésser humà. 

L'Oscar i la seva germana Linda viuen des de fa poc a Tòquio. Ell sobreviu traficant amb drogues, ella treballa com a stripper en un club nocturn. Durant un forcejament amb la policia, l'Oscar cau ferit després de rebre tret. Encara que mor, el seu esperit, fidel a la promesa de no abandonar mai la seva germana, rebutja abandonar el món dels vius. El seu esperit vaga ara per la ciutat i les seves visions són cada vegada més caòtiques.

Direcció i repartiment

Direcció:
Gaspar Noé

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Enter the void
Gènere:
Drama
País:
França