6,5

Europe, She Loves

· 100min.

Quatre ciutats europees, quatre joves parelles. Sexe, passió, crisi. La nuesa dels seus sentiments al compàs dels seus cossos. Una pel·lícula sobre les polítiques de l'amor.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Pot l'amor sobreviure en una Europa violentament agredida per la crisi econòmica? Per descobrir-ho observem el paisatge interior de diverses ciutats europees, de Dublin a Sevilla, i de Tessalònica a Tallinn, on quatre joves parelles atrapades en la crisi de la mare Europa despullen els seus sentiments al compàs dels seus cossos, lliurant-se al sexe i la passió per suportar els estralls diaris que els provoca una societat al límit de si mateixa. A través de la ràdio i la televisió arriba el ressò del film, una pluja sorda de decisions polítiques que es prenen fora de camp, alienes a aquesta generació que resisteix aferrada a les seves incertes promeses de futur, en els microcosmos dels seus dormitoris. Són les polítiques de l'amor. I és que poques vegades s'ha filmat la intimitat tan bé com en aquesta pel·lícula. 

EUROPE, SHE LOVES és el retrat generacional de quatre joves parelles en l'Europa d'avui. Una a Sevilla: passió, gelosia i falta de perspectives laborals després de la universitat; la de Dublín supera el seu passat d'addicció a les drogues; la de Tallinn, viu atabalada per l'educació dels seus fills i la de Tessalònica, en la qual la diferència d'edat entre tots dos comença a fer mossa.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Europe, she loves
Gènere:
Documental
País:
Suïssa