Family Tour
Family Tour
Family Tour

Family Tour

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol

País

Espanya

Any de producció

2013

Veure fitxa

IMDB

Sobre la pel·lícula

Perla sorgida de l'ESCAC, FAMILY TOUR és una dramedy autobiogràfica que va ser premiada a l'Atlàntida Film Fest després estrenar-se a la secció Zabaltegi del Festival de Sant Sebastià. La debutant Liliana Torres, ex alumna de l'ESCAC instal·lada a Mèxic, relata el seu propi retorn a la llar, de visita, en un moment en que tancava un cicle vital. Versió original amb diàlegs en català i en espanyol.

Un mes de vacances amb la família pot donar molt de si; això és el que experimenta Lili quan torna a casa després de diversos anys fora del país. La seva mare, personatge d'una simplicitat excèntrica excepcional, obliga Lili a visitar els seus familiars (avis, ties, cosins) donant-li un tour familiar pel paisatge abandonat de la seva infància que li fa explorar les seves pròpies frustracions i els límits de tolerància amb els defectes que tots hem heretat.

direcció

Liliana Torres

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

oriolguilera

Molt bona pel·lícula i extraordinari treball de Nuria Gago i impressionant el personatge de la mare. Una visió pessimista, però real del non d'avui. Tracta amb naturalitat el bilinguisme existent a Catalunya.

06 novembre 2018 (Editat)