7,2

Family Tour

· 78min.

Perla sorgida de l'ESCAC, FAMILY TOUR és una dramedy autobiogràfica que va ser premiada a l'Atlàntida Film Fest després estrenar-se a la secció Zabaltegi de Sant Sebastià.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Perla sorgida de l'ESCAC, FAMILY TOUR és una dramedy autobiogràfica que va ser premiada a l'Atlàntida Film Fest després estrenar-se a la secció Zabaltegi del Festival de Sant Sebastià. La debutant Liliana Torres, ex alumna de l'ESCAC instal·lada a Mèxic, relata el seu propi retorn a la llar, de visita, en un moment en que tancava un cicle vital. Versió original amb diàlegs en català i en espanyol.

Un mes de vacances amb la família pot donar molt de si; això és el que experimenta Lili quan torna a casa després de diversos anys fora del país. La seva mare, personatge d'una simplicitat excèntrica excepcional, obliga Lili a visitar els seus familiars (avis, ties, cosins) donant-li un tour familiar pel paisatge abandonat de la seva infància que li fa explorar les seves pròpies frustracions i els límits de tolerància amb els defectes que tots hem heretat.

Direcció i repartiment

Direcció:
Liliana Torres

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Original

Més informació

Gèneres:
Documental, Drama
País:
Espanya
Veure fitxa:
IMDB

Molt bona pel·lícula i extraordinari treball de Nuria Gago i impressionant el personatge de la mare. Una visió pessimista, però real del non d'avui. Tracta amb naturalitat el bilinguisme existent a Catalunya.

(Editat)