7,6

Fat Front

· 87min.

Quatre dones orgulloses d'estar grosses lideren una revolució contra els cànons de bellesa en aquest documental que canvia la manera en què veiem els cossos.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Documental danès sobre quatre dones escandinaves, l'Helene, la Mart, la Wilde i la Pauline, que es neguen a avergonyir-se d'estar grosses. Com a part dels moviments que apunten a canviar els cànons de bellesa i cos, "Fat Front" ofereix una visió poderosa i inspiradora de la vida de l'activisme corporal. 

Una revolució té lloc a Escandinàvia. Aquesta pel·lícula tracta sobre dones joves que orgullosament es fan dir FAT. Exigeixen respecte i reconeixement en una societat obsessionada amb la dieta mentre lluiten contra la seva falta d'autoestima. Durant massa temps han posat les seves vides en espera per a comprar roba, sortir a ballar i trobar l'amor, fins al dia en què es veiessin primes. Aquest dia no ha arribat, però sí han aconseguit reconciliar-se amb elles mateixes. Ara utilitzen els seus cossos com a reclam per al seu activisme. Amb el to provocador del feminisme i un enfocament artístic de la bellesa, "Fat Front" ens canvia la manera en què veiem els cossos.

Direcció i repartiment

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Espanyol i Català

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Dinamarca