7,3

Feliços somnis

· 126min.

Adaptació del best-seller de Massimo Gramellini amb la que Bellochio torna a consagrar-se com un dels cineastes europeus més destacats del darrer segle.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

En la seva adaptació del best-seller de Massimo Gramellini, basada en les seves pròpies experiències personals, Bellochio torna a consagrar-se com un dels cineastes europeus més destacats del darrer mig segle.

Marco Bellocchio rememora els últims 40 anys d'història duna Itàlia personalitzada per Massimo, orfe de mare i de futbol després de la Tragèdia de Superga, aquell esdeveniment que va sepultar a la més destacada generació de jugadors del mític Torino. L'autor de VÈNCER o EL MONSTRE A PRIMERA PLANA dibuixa un mapa sentimental amb significat universal, reconeixible per a qualsevol que hagi sentit com a propi el dolor de la pèrdua. La recerca de l'antídot per l'absència ens portarà a les sales del Museu del Louvre seguint l'ombra de Belphegor i sonarà al ritme de les cançons de Patty Bravo o Raffaella Carra en aquestes tardes de diumenge davant del televisor en blanc i negre. Icones, en definitiva, d'una infància perduda, xiuxiuejada amb secrets a mitja veu.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Italià • Subtítols: Català
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Fai Bei Sogni
Gènere:
Drama
País:
Itàlia
Recaptació: 75.920,00 €
Espectadors: 13.887