8,5

Five Days to Dance

· 79min.

Documental que explora de quin mode la dansa pot establir-se com a eina de comunicació i transformació entre els adolescents.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Documental que explora de quin mode la dansa pot establir-se com a eina de comunicació i transformació entre els adolescents.
Una parella de ballarins apareix un matí a l'aula d'un institut. És dilluns i anuncien a un grup d'adolescents que tenen cinc dies per pujar-se a un escenari i ballar. Una setmana per canviar les coses. Un petit termini però un gran repte: moure a les persones quan el món ens paralitza. La dansa obliga a aquests joves a trencar els seus rols just en el moment de les seves vides en el que els rols socials s'estan forjant. El líder deixa de ser el més admirat, el tímid fa un pas endavant... Ballar els obliga a tocar-se. Es comuniquen, s'igualen. Algun no s'alliberarà fins a l'últim instant. Wilfried Van Poppel i Amaya Lubeigt són els coreògrafs. Ell holandès, ella basca. La dansa és el llenguatge comú. No importa el lloc. Cinc dies, una classe d'adolescents, un microcosmos en el qual succeeix un petit big-bang.

Direcció i repartiment

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Espanyol

Més informació

Gènere:
Documental
Països:
Espanya, Alemanya
Estrena en cinemes:
03/10/14
Veure fitxa:
IMDB