6,2

Flyboys: Herois de l'aire

· 133min.

Aquesta es la història de l'Esquadrilla Lafayette, integrada per pilots voluntaris nord-americans que durant la I Guerra Mundial van servir a l'exèrcit francès.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Aquesta es la història de l'Esquadrilla Lafayette, integrada per pilots voluntaris nord-americans que durant la I Guerra Mundial van servir a l'exèrcit francès.

Any 1916: fa gairebé dos anys que va esclatar la I Guerra Mundial. En el front occidental, les potències aliades de Gran Bretanya i França s'estan veient superades davant dels atacs alemanys i estan morint milions de persones. Els Estats Units s'estan mantenint neutrals i aïllats, i prefereixen que Europa resolgui els seus propis assumptes de guerra. Però un grup d'americans han viatjat voluntàriament a Europa per allistar-se al costat dels Aliats, en qualitat de conductors d'ambulància i membres de la Legió Estrangera Francesa. Aviat, alguns d'aquests voluntaris formaran el seu propi esquadró per enfrontar-se a uns pilots alemanys millor equipats i ajudar a l'esforç dels Aliats. Batejats com a l'Esquadrilla Lafayette, el seu nom és avui llegenda. Aquesta és la seva història: un relat èpic, d'amor, de pèrdua i d'aventura.

Direcció i repartiment

Direcció:
Tony Bill

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès

Més informació

Títol original:
Flyboys
Gènere:
Bèl·lic
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
20/06/07
Recaptació: 185.161,50 €
Espectadors: 35.432
Veure fitxa:
IMDB