6,3

Forasters

· 105min.

La tercera pel·lícula de Ventura Pons inspirada en una obra de Sergi Belbel, amb Joan Pera i Anna Lizaran liderant el repartiment.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La tercera pel·lícula de Ventura Pons inspirada en una obra de Sergi Belbel, amb Joan Pera i Anna Lizaran liderant el repartiment.

Una mateixa família viu dos fets traumàtics amb quaranta anys de diferència: la pèrdua d'un dels seus membres i com aquesta pèrdua els afecta a tots. A més, l'arribada d'uns nous veïns «forasters», també en aquests dos moments en el temps, trastoca la suposada «harmonia» familiar i social. La fragilitat de les relacions familiars, el pas del temps, el sentit de l'existència, i, per sobre de tot, la por i la desconfiança cap allò que no coneixem (l'estrany, l'estranger, el foraster) sacseja la mentalitat «benpensant» d'aquests éssers tradicionals. Descobrirem que els autèntics forasters no són els veïns arribats d'altres cultures sinó nosaltres mateixos, que ens resistim a integrar-los en les nostres famílies, la nostra realitat, la nostra consciència i el nostre afecte?

Direcció i repartiment

Direcció:
Ventura Pons
Repartiment:
Anna Lizarán, Joan Pera

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Drama
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
28/11/08
Recaptació: 135.165,97 €
Espectadors: 23.537
Veure fitxa:
IMDB