7,8

Gabrielle (2013)

· 103min.

Un film ple de compassió i empatia que reflecteix la lluita d'una dona marginada per la societat que vol exercir el més bàsic dels seus drets: el de la llibertat personal.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Després d'un debut molt prometedor amb FAMILIA (2005), Louise Archambault torna amb un film intel·ligent, ple de compassió i empatia, que reflecteix la lluita d'una dona marginada per la societat que vol exercir el més bàsic dels seus drets: el de la llibertat personal. Seleccionada per representar a Canadà als Oscar com a Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa.
Gabrielle és una jove amb Síndrome de Williams. Té una contagiosa alegria de viure i un talent musical excepcional. Des que va conèixer al seu nuvi Martín al centre d'oci on es troben els membres del cor, han estat inseparables. Però a causa de les seves diferències, els seus sers estimats estan temorosos de la seva relació. Gabrielle farà tot el possible per assolir la seva independència però haurà d'enfrontar-se als prejudicis d'altres persones, així com a les seves pròpies limitacions, amb l'esperança de viure un amor molt allunyat de l'habitual.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Francès

Més informació

Gènere:
Comèdia
País:
Canadà
Estrena en cinemes:
14/08/14
Recaptació: 15.043,20 €
Espectadors: 2.669
Veure fitxa:
IMDB