6,3

Game Over

· 78min.

Alba Sotorra dirigeix un film premiat amb el Gaudí al Millor Documental. Escrit per Isa Campo, ens presenta un d’aquells personatges reals que semblen de mentida.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Alba Sotorra dirigeix un film premiat amb el Gaudí al Millor Documental. Escrit per Isa Campo (parella creativa d’Isaki Lacuesta), GAME OVER ens presenta un d’aquells personatges reals que semblen de mentida.  

Djalal estava obsessionat amb els jocs de guerra abans de començar a caminar. Educat com a fill únic d'una família catalana de classe mitjana, els seus pares li van permetre tots els capritxos. Tenia tot tipus d'armes de joguina perquè jugués a fer de soldat i, a mesura que anava creixent, els seus jocs es van fer més i més sofisticats. Va començar a gravar-se en vídeo, recreant operacions militars, i a pujar-los al Youtube sota la identitat cibernètica Lord_Sex, amb milers de seguidors. Seguint aquest somni fins a l'extrem, va anar a combatre a la guerra de l’Afganistan. Però a la guerra no hi ha tanta acció com a les pel·lícules. Djalal torna a casa dels seus pares decebut, i s'adona que tot ha canviat. La crisi econòmica ha colpejat la família, i es veurà obligat a prendre decisions. El joc ha acabat i Djalal haurà de trobar el seu propi lloc al món real.

Direcció i repartiment

Direcció:
Alba Sotorra
Repartiment:
Djalal Banchs

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Persa

Més informació

Gènere:
Documental
Països:
Alemanya, Espanya
Veure fitxa:
IMDB