6,1

Gent poc corrent

· 107min.

Griffin Dunne dirigeix aquest drama indie que adapta la novel·la homònima de Dirk Wittenborn i que explora diverses facetes de la disfunció social i familiar de la nostra era.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Griffin Dunne (PRÀCTICAMENT MÀGIA) dirigeix aquest drama indie que adapta la novel·la homònima de Dirk Wittenborn i que explora diverses facetes de la disfunció social i familiar de la nostra era.

Quan el Finn, un jove de 16 anys, és detingut mentre comprava cocaïna per a la seva mare Liz, toxicòmana, s'enfonsen els seus plans per passar l'estiu fora de Nova York amb el seu pare, antropòleg, estudiant la tribu Ishkanani a la selva. En l'intent de redreçar tant la seva vida com la del seu fill, Liz es muda amb ell a la casa de camp d'una finca rural propietat del seu ric protector i amant, el Sr. Osborne. Finn s'introdueix immediatament en la "tribu" dels adinerats socis del club de camp que habiten en la seva nova llar. No trigarà massa en sortir amb la néta del Sr. Osborne, la Maya, i en fer-se gran amic del Bryce, el germà d'aquesta. El noi s'adapta ràpidament a la seva nova vida de roba cara, automòbils, cavalls, sexe i drogues. La Liz, per la seva banda, comença a assistir a reunions d'Alcohòlics Anònims i a convertir-se en una mare afectuosa que s'esforça per corregir els seus errors i recuperar l'amor i la confiança del seu fill. Malauradament, les coses comencen a descontrolar-se i el noi comença a veure que la riquesa i les amistats adquirides tenen un preu.

Direcció i repartiment

Direcció:
Griffin Dunne

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Fierce People
Gènere:
Drama
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
08/08/08
Recaptació: 28.063,07 €
Espectadors: 4.730
Veure fitxa:
IMDB