6,9

Godless

· 96min.

Ralitza Petrova va guanyar el Leopard d'Or a Locarno amb aquesta pel·lícula sorprenent, una òpera prima dirigida amb pols ferm i mirada crua.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Ralitza Petrova va guanyar el Leopard d'Or a Locarno amb aquesta pel·lícula sorprenent, una òpera prima dirigida amb pols ferm i mirada crua protagonitzada per Gana, una glamurosa femme fatale, una assistent geriàtrica que comercia amb carnets d'identitat al mercat negre de l'actual Bulgària.

En un poble remot a Bulgària, la Gana cuida de persones grans que pateixen demència i, alhora, trafica amb els seus carnets d'identitat al mercat negre. A casa, s'ocupa de la seva mare, amb la qual gairebé no es parla. El seu xicot no és tampoc un gran consol, ja que la seva atracció sexual és nul·la i l'única intimitat que comparteixen és gràcies a la seva addició a la morfina. Res no sembla tenir cap efecte en la consciència de la Gana, ni tan sols quan mata accidentalment un pacient que amenaça amb descobrir els seus fraus. Les coses canviaran amb l'arribada d'un nou pacient, el Yoan.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Búlgar • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Bezbog
Gènere:
Drama
País:
Bulgària