6,4

Greener Grass

· 99min.

La cara més absurda i delirant del somni americà. Una de les experiències audiovisuals més extremes de l'any on ressonen David Lynch, John Waters i Todd Solondz.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La cara més absurda i delirant del somni americà, ara convertit en un malson altament estilitzat que ens portarà pels camins de l'humor absurd i surrealista de David Lynch, el sadisme de Todd Solondz i els excessos estètics de John Waters. Una de les comèdies independents més celebrades de l'any que arriba en exclusiva a Filmin.  

La Jill és mare de família, viu en una casa gran, té un grup d'amigues del barri i un marit amb una bona feina. Allò que podria semblar l'ideal americà dels 50 és una façana per a explotar l'absurd: tothom porta aparells bucals, l'únic mitjà de transport són cotxes de golf, les parelles sempre vesteixen a conjunt i els familiars són "intercanviables". Per si no fos suficient, un assassí ronda pel barri a la cerca de noves víctimes. L'espiral de bogeria argumental va acompanyada d'una estètica sobresaturada i una banda sonora tan estrident com l'humor que envolta el film. La repulsió generada per tot el conjunt crea un espai on hi cap la crítica més afilada i demolidora cap a un futur social no tan summament aleatori i inimaginable (Americana Film Fest).

Direcció i repartiment

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Greener Grass
Gènere:
Comèdia
País:
Estats Units