6,8

Guerrera (Sang i honor)

· 103min.

Una jove neonazi es fa amiga d'un refugiat palestí en aquest thriller dramàtic del director de "Wetlands", David Wnendt.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una jove neonazi es fa amiga d'un refugiat palestí en aquest thriller dramàtic del director de "Wetlands", David Wnendt.

La Marisa, una noia alemanya de 20 anys, odia els estrangers, els jueus, els policies i tot aquell que, segons ella, és culpable de la decadència del seu país. El seu dia a dia consisteix a provocar, beure, ficar-se en baralles i planejar el seu proper tatuatge: un retrat d'Adolf Hitler. L'únic lloc en el qual se sent còmoda és al costat de la banda neonazi a la qual pertany, on les regles són l'odi i la violència. En complir 14 anys, la Svenja s'uneix al grup i la Marisa esdevé un model a seguir per a ella: s'ajusta a la idea pura d'una guerrera que lluita per la ideologia del grup. Però les conviccions de la Marisa evolucionaran lentament quan, accidentalment, conegui a un jove refugiat afganès, al costat del qual aprendrà que els principis en blanc i negre de la seva banda no són l'única manera de veure el món.

Direcció i repartiment

Direcció:
David Wnendt

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Kriegerin
Gèneres:
Thriller, Drama
País:
Alemanya