12 realitzadors del País Basc i d'altres tres països participen en aquest homenatge col·lectiu a l'escriptor Joseba Sarrionanda.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Pel·lícula col·lectiva a partir de l'obra de Joseba Sarrionandia. Dotze realitzadors del País Basc i d'altres tres països, entre ells Eugène Green, participen en aquest projecte col·lectiu integrat per dotze peces. Tots els autors tenen una relació amb l'escriptor d'Iurreta, ja sigui personal, d'afecte o d'admiració per la seva literatura. Però, a més a més, aquest és un treball en comú en el qual, d'una o altra manera, s'hi han implicat més de 200 persones. 

Durant molt de temps Joseba Sarrionandia ha estat un poeta sense rostre. Com si hagués sigut congelat, al llarg de 30 anys ha romàs com una foto en blanc i negre per als bascos. Un únic retrat. Absència. L'objectiu d'aquesta pel·lícula és construir el rostre de "Sarri" en l'audiovisual. I aquest rostre no és un altre que el que durant anys ha conformat els seus poemes, els seus contes, els seus assajos ... la seva literatura.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Gure Oroitzapenak
Gènere:
Drama
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
19/10/18