7

Have a Nice Day

· 77min.

Liu Jian es consolida com una de les veus més singulars de l'animació asiàtica amb aquest remolí neo-noir sobre els baixos fons i la corrupció a la Xina.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

En aquesta animació de gàngsters amb tints de comèdia, Liu Jian ofereix un remolí neo-noir amb el que consolida el seu lloc i estil precursor en l'animació independent de la Xina. "Have a Nice Day", que va competir en Secció Oficial al Festival de Berlín del 2017, mostra a la perfecció els baixos fons i la corrupció actual de la Xina, per la qual cosa va patir la censura i va ser treta de competició del Festival d'animació d'Annecy. Divertimento de gènere on hi ha cabuda per a Leo Messi, Donald Trump, "El Padrí", "A tot gas", Steve Jobs, Bill Gates o fins i tot, les Google Glasses. I és que, tal com adverteix un dels seus personatges, "les noves tecnologies ens han permés viure en un món millor". Tota una declaració d'intencions. 

Està a punt de caure una tempesta en una petita ciutat al sud de la Xina. En un intent desesperat de trobar diners per posar algún remei a la fallida cirurgia plàstica de la seva promesa, el Xiao Zhang, un simple conductor, roba una bossa al seu cap amb un milió de iuans. La notícia sobre el robatori s'estén ràpidament per la ciutat i, en el transcurs d'aquesta nit, tothom va a la caça del Xiao Zhang i els diners

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Mandarí • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Hace a Nice Day
País:
Xina
Estrena en cinemes:
09/04/18