Hi, A. I.
Hi, A. I.

Hi, A. I.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols

  • Àudio: Varis
  • Subtítols: Espanyol, Català i Anglès
País

Alemanya

Any de producció

2019

Gènere

Documental

Sobre la pel·lícula

Disponible des del 20 de maig a les 20:00h fins el 23 de mayo a les 23:59h.


Els robots son les noves criatures del planeta terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides? Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui.

Quan Chuck compra Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. A Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat… Els robots son les noves criatures del planeta terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides? 
Des de fa anys que ja treballen als mostradors i recepcions d’empreses, als centres comercials o com a chefs, però ara, humanoides amb intel·ligència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. “Amb un IA, has de mantenir una comunicació amb frases curtes i clares”; és el consell que li donen a Chuck quan recull a la seva companya, acabada d’arribar de la fàbrica. Hi, A.I. ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui.

direcció

Isa Willinger

Com valores aquesta pel·lícula?

No comments