6,6

In the Blood

· 102min.

Estrena a Espanya. L'òpera prima del guionista de la saga MILLENNIUM. Dos amics experimenten amb els límits de la nit mentre descarten projectes vitals durant el dia.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Estrena a Espanya.

Un brillant estudiant universitari de medicina i algú que mai ha pretès ser-ho, dos amics, mostres d'aquest laboratori de socialdemocràcia que és el nord d'Europa, experimenten amb els límits de la nit mentre descarten projectes vitals durant el dia. IN THE BLOOD suposa l'òpera prima com a director del guionista de la saga MILLENNIUM. La combinació de plans amb la càmera a l'espatlla i passatges estiuencs onírics es donen cita amb una música atmosfèrica d'allò més subtil (a càrrec de Jonas Colstrup i del mestre islandès Jóhann Jóhannsson, que actualment treballa en la seqüela de BLADE RUNNER), atorgant al quadre de Rasmus Heisterberg una pàtina de realisme i un sentiment de nostàlgia perfectes per a un període clau com és l'entrada a l'edat adulta.

És estiu a Copenhaguen, un temps de dies sense fi i nits de disbauxa. El Simon estudia a la facultat de Medicina amb el seu millor amic, el Knud. Viuen una època de somni: surten cada nit, beuen, persegueixen a les noies, i l'endemà, tornen a començar. Però també són temps de canvi i maduresa. Quan decideixen que és hora de vendre el pis que comparteixen, el Simon rebutja la idea, el que crea una tensió en el grup. Mentre els altres es preparen per entrar a les constriccions de la vida adulta, ell encara no està llest per deixar enrere la seva vida juvenil. Això el sumirà en un món de festes infinites que amenaçaran amb destruir les seves amistats.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Danès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
In the Blood (I Blodet)
Gènere:
Drama
País:
Dinamarca