Incerta glòria
Incerta glòria

Incerta glòria

Incerta Glòria

Àudio i subtítols

Versió Original

País

Espanya

Any de producció

2017

Gènere

Drama

Estrena en cinemes

17/03/17

Sobre la pel·lícula

Després de l'èxit de PA NEGRE, Agustí Villaronga adapta ara la novel·la homònima que Joan Sales va publicar als anys 50. La seva edició en anglès va ser considerada per The Economist com un dels 10 millors llibres de 2014. Estem, sens dubte, davant una de les grans pel·lícules catalanes de l'any.
Front d'Aragó, 1937. El Lluís (Marcel Borràs), un jove oficial republicà destinat a un erm temporalment desert, coneix una enigmàtica vídua de la qual s'enamora, la Carlana (Núria Prims), que aconsegueix entabanar-lo perquè falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca.
El millor amic d'en Lluís, el Soleràs (Oriol Pla), un oficial degradat, descobreix el frau i, a canvi de no delatar-lo, li exigeix que allunyi dels bombardejos de Barcelona al seu fill i a la seva dona, de la qual ell està secretament enamorat.
Quan la Trini (Bruna Cusí) arriba al poble no triga a descobrir la traïció del Lluís i estableix entre ells dos un "estat de guerra" que farà trontollar tots els seus fonaments morals.

Direcció i repartiment

Títols similars

Icona per defecte d'un usuari no loguejat
Els comentaris despectius i els espòilers seran moderats. Si tens qualsevol problema escriu-nos a contacte@filmin.cat
 • Ignasi Juliachs

  de El Cinèfil

  El film aconsegueix anar a l’essencial i dibuixar un retaule impactant, amb uns personatges que, malgrat de 80 anys en rere, emanen una contemporaneïtat que els fa propers a l’espectador actual a través del que és una història de triangle amorós amb derivacions.

  8.0 8.0
 • Eulàlia Iglesias

  de Diari Ara

  Un dels grans personatges femenins de la història del cinema català, la Carlana [...] Interpretada per una Núria Prims que acapararà tots els premis de la temporada, encarna la dona que se'n surt de la misèria humana i econòmica a força de valentia, capacitat d'adaptació i agudesa mental.

  8.0 8.0