7,7

Io sono l'amore (Jo soc l'amor)

· 115min.

Amb ressons de Visconti i Antonioni, es tracta d'un sorprenent i profund drama sobre les relacions humanes i la lluita de classes, on destaca l'actuació de Tilda Swinton.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Amb ressons de Visconti i Antonioni, es tracta d'un sorprenent i profund drama sobre les relacions humanes i la lluita de classes, on destaca l'actuació de Tilda Swinton.
L’Emma i el Tancredi, els seus fills Elisabetta, Edoardo i Gianluca, els companys i promesos d'aquests, els avis, el llinatge i les futures generacions, celebren, entre habitacions i passadissos, jardins coberts de neu i les espaioses cuines de Vila Recchi, la successió i lliurament del negoci familiar i la consolidació. Una consolidació progressiva dels papers que cada vegada és més temuda doncs són conscients de la classe a la qual pertanyen: la gran burgesia industrial de Llombardia. El jove cuiner Antonio, completament aliè a aquest món i no gaire inclinat al compromís, condensa emocions en plats que no haurien d'estar en la tradició culinària de la família. Tant l’Emma com l’Antonio són personatges que no encaixen en l'univers al qual pertanyen, i la passió desemboca en una col·lisió que farà que tots dos trenquin amb tots els lligams i entrin en contacte directe amb la naturalesa. Gràcies a això, l’Antonio troba la inspiració per a les seves creacions; gràcies a això, l’Emma aconsegueix distanciar-se i crear una nova identitat. El preu a pagar és desorbitat i solament hi ha un remei: l'amor.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Italià • Subtítols: Espanyol
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Io sono l'amore
Gèneres:
Drama, Romàntica
País:
Itàlia
Estrena en cinemes:
21/05/10
Recaptació: 422.659,00 €
Espectadors: 71.944
Veure fitxa:
IMDB