7

Irrational Man

· 94min.

Una de les darreres genialitats de Woody Allen. Un MATCH POINT en clau de comèdia obscura amb Joaquin Phoenix i Emma Stone com a parella protagonista.
Només per a subscriptors

Sobre la pel·lícula

Una de les darreres genialitats de Woody Allen. Un MATCH POINT en clau de comèdia obscura amb Joaquin Phoenix i Emma Stone com a parella protagonista.
Abe Lucas, un professor de filosofia en plena crisi existencial, li troba de nou sentit a la seva vida quan s’enamora d'una de les seves alumnes. Poc després d'arribar a la universitat d'una petita ciutat, es relaciona amb dues dones: Rita Richards, una solitària professora que busca que la rescati del seu infeliç matrimoni; i Jill Pollard, la seva millor estudiant i, ben aviat, la seva amiga més propera. Jill està enamorada del seu nuvi però troba tan irresistible la personalitat turmentada de Abe que, fins i tot quan el professor mostra clars símptomes de desequilibri mental, la seva fascinació per ell no fa més que créixer.

Direcció i repartiment

Direcció:
Woody Allen

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès
Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gèneres:
Drama, Comèdia
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
25/09/15
Recaptació: 2.225.249,00 €
Espectadors: 359.750
Veure fitxa:
IMDB

INTERESSANT!! Woody Allen sempre t'acaba sorprenent. Bon argument i diàlegs, explicada amb la intel·ligència i imaginació a que ens té acostumats el Director. Arribat a un punt del film hom no pot evitar recordar l'excel·lent "MATCH POINT", però NO, ens reserva un inesperat final.
Actors ben dirigits, amb una interpretació impecable de Joaquin Phoenix, magnífica fotografia i música. Sempre paga la pena veure una pel·lícula de Woody Allen.
Odile