Irrational Man
Irrational Man

Irrational Man

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol

Versió en Espanyol

Versió en Català

País

Estats Units

Any de producció

2015

Gèneres

Drama, Comèdia

Estrena en cinemes

25/09/15

Recaptació

2.225.249,00 €

Espectadors

359.750

Veure fitxa

IMDB

Sobre la pel·lícula

Una de les darreres genialitats de Woody Allen. Un MATCH POINT en clau de comèdia obscura amb Joaquin Phoenix i Emma Stone com a parella protagonista.
Abe Lucas, un professor de filosofia en plena crisi existencial, li troba de nou sentit a la seva vida quan s’enamora d'una de les seves alumnes. Poc després d'arribar a la universitat d'una petita ciutat, es relaciona amb dues dones: Rita Richards, una solitària professora que busca que la rescati del seu infeliç matrimoni; i Jill Pollard, la seva millor estudiant i, ben aviat, la seva amiga més propera. Jill està enamorada del seu nuvi però troba tan irresistible la personalitat turmentada de Abe que, fins i tot quan el professor mostra clars símptomes de desequilibri mental, la seva fascinació per ell no fa més que créixer.

direcció

Woody Allen

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

INTERESSANT!! Woody Allen sempre t'acaba sorprenent. Bon argument i diàlegs, explicada amb la intel·ligència i imaginació a que ens té acostumats el Director. Arribat a un punt del film hom no pot evitar recordar l'excel·lent "MATCH POINT", però NO, ens reserva un inesperat final.
Actors ben dirigits, amb una interpretació impecable de Joaquin Phoenix, magnífica fotografia i música. Sempre paga la pena veure una pel·lícula de Woody Allen.
Odile

25 maig 2020