8,5

Jacob, Mimi i els gossos del barri

· 70min.

Una història original que ens avisa dels perills de la gentrificació en la qual un grup d'amics ha de salvar la ciutat per evitar que construeixin un gratacel en un parc.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una història original que ens avisa dels perills de la gentrificació en la qual un grup d'amics ha de salvar la ciutat per evitar que construeixin un gratacel en un parc. Amb un estil gràfic que ens portarà directament a Wes Anderson i la seva "Isla de perros". 

En Jacob Ocell viu a la ciutat i somia convertir-se en arquitecte com el seu pare. Un dia, el pare, que sempre va atrafegat, ha de marxar per negocis durant uns dies i el noi haurà de passar una setmana sencera amb la seva cosina Mimi i el seu oncle Àguila al barri antic de Riga, Maskachka. Tan bon punt hi arriba, un ric home de negocis comença a excavar el parc central per transformar-lo i edificar-hi nous gratacels. En Jacob i la Mimi decideixen aturar el projecte. El cas és que tan sols poden fer-ho amb l’ajut d’una colla de gossos de carrer que… poden parlar!

Àudio i subtítols

Versió en Català amb subtítols en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Lituà

Més informació

Títol original:
Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi
Gèneres:
Infantil, Animació
Països:
Letònia , Polònia
Estrena en cinemes:
29/11/19

Títols similars