6,4

Jean-François i el sentit de la vida

· 88min.

En Jean François és l'alumne que mai va tenir Merlí. Un dia descobreix l'existencialisme i decideix embarcar-se en una aventura fins a París per conèixer el seu ídol, Albert Camus.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

En Jean François és l'alumne que mai va tenir Merlí. Un dia descobreix l'existencialisme i decideix embarcar-se en una aventura fins a París per conèixer el seu ídol, Albert Camus. L'acompanya Clàudia Vega ("Barcelona, nit d'estiu"). Tercera pel·lícula produïda per Filmin, present a festivals com el D'A de Barcelona o la secció Talents del Festival de Berlín.

Francesc, un nen solitari de tretze anys, descobreix a l'escola el llibre "El mite de Sísif", del filòsof Albert Camus, pel qual queda fascinat. A partir d'aquest moment decideix convertir-se en existencialista, es puja el coll de la jaqueta i es fa dir Jean-François. El seu nou objectiu serà anar a París a trobar a Camus. Lluna, una adolescent que viu el present, l'acompanyarà en la seva aventura amb una única condició: parar pel camí per retrobar-se amb el noi francès amb el qual va tenir una història l'estiu passat. Junts emprenen un viatge per, amb Camus o sense, descobrir quin és el sentit de la vida.

Direcció i repartiment

Direcció:
Sergi Portabella

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Català
Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol

Més informació

Gènere:
Drama
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
06/07/18
Recaptació: 19.687,00 €
Espectadors: 3.332