7,5

Joguines guardianes

· 88min.

Entre "Toy Story" i "En Ralph, el destructor", "Joguines guardianes" ens transporta a un món on les joguines s'hauran d'enfrontar a un peculiar enemic: els videojocs.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Entre "Toy Story" i "En Ralph, el destructor", "Joguines guardianes" ens transporta a un món on les joguines s'hauran d'enfrontar a un peculiar enemic: els videojocs. 

La infància dels nens és el tresor més preuat en el món de les joguines, ja que els dóna vida. És per això que les joguines són les guardianes de la infància, sense ella no podrien seguir movent-se com fan els humans. No obstant això, amb la popularitat dels videojocs, les tauletes i les consoles reemplacen als peluixos i es converteixen en els nous "companys" dels nens. La petita Laura s'ha obsessionat amb un videojoc en línia que està infectat per un virus informàtic. És per aquest motiu que el Minitigre, la seva joguina favorita, decidirà endinsar-se al perillós món digital, al costat del seu millor amic, el  Dentetes, per evitar que la seva propietària perdi la seva innocència.

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
T-Guardians
Països:
Corea del Sud , Xina
Estrena en cinemes:
25/07/19
Recaptació: 13.809,00 €
Espectadors: 3.046

Títols similars