6,8

Journey to Utopia

· 89min.

Una pel·lícula commovedora i brutalment honesta sobre l'intent d'una família de marcar una diferència real en la lluita contra el canvi climàtic.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

En una Europa que serà verda o no serà, el director de la pel·lícula, Erlend Eirik Mo, emprèn camí i decideix abandonar la seva idíl·lica vida en la seva granja de Noruega per a passar a formar part d'una nova comunitat agrícola sostenible situada a Dinamarca.

El director de cinema Erlend Mo, la seva esposa i els seus tres fills tenen una vida perfecta en una idíl·lica granja a Noruega. Educats, il·luminats i de ment oberta, estan vivint un autèntic somni escandinau. L'únic inconvenient és que, a causa de la ubicació remota de la seva llar, els dos pares han d'anar a treballar amb avió, la qual cosa per a aquestes dues persones profundament implicades en la lluita a favor del medi ambient pesa com una llosa. És llavors quan decideixen prendre una decisió radical. Per a ser part del canvi que volen veure, el cineasta i la seva família fan un gran salt de fe i es muden a Permatopia, una nova cooperativa d'agricultura orgànica autosuficient a Dinamarca. Però és molt més fàcil plantejar-se un canvi tan dràstic que dur-lo a terme. Establir una comunitat sostenible és molt més complicat del que sembla, i deixar les seves antigues vides enrere serà font de problemes per a una família en la qual cadascun dels seus membres tenia les seves pròpies expectatives i somnis. La unitat i el compromís enfront del canvi climàtic d'Erlend Mo i els seus seran posats a prova.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Espanyol, Anglès i Català

Més informació

Títol original:
Rejsen til utopia
Gènere:
Documental