7,1

K2: Tocant el cel

· 75min.

Quatre personatges, fills d’alguns dels escaladors que van perdre la vida al K2 l’any 86, cerquen resposta al que va succeir.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Quatre personatges, fills d’alguns dels escaladors que van perdre la vida al K2 l’any 86, cerquen resposta al que va succeir.
L'estiu del 1986, nou expedicions de tot el món es van trobar a la base del K2 per escalar la muntanya a través de la ruta d'ascens més complicada, per la qual poques persones havien aconseguit pujar. 13 dels escaladors hi van perdre la vida. Des de llavors, l'estiu del 86 es coneix com «l’estiu negre». El documental reuneix a 4 dels fills d'aquests alpinistes morts per portar-los de nou fins a la base del K2, el lloc on estan enterrats els seus pares o mares i des d'on intentaran entendre què els va portar a enredar-se en una expedició tan perillosa, sent ells nens petits o fins i tot, en algun cas, estant les seves dones embarassades. Com persones adultes que ara són, tots intenten respondre a l'eterna pregunta: quin és el preu de la passió?

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Polonès

Més informació

Títol original:
K2. Dotknac nieba
Gènere:
Documental
Estrena en cinemes:
05/05/16

Títols similars