7

Katmandú, un mirall al cel

· 99min.

Verónica Echegui va guanyar el Gaudí a la Millor Actriu Protagonista gràcies a aquest viatge al Nepal de la mà de la directora Icíar Bollaín.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Verónica Echegui va guanyar el Gaudí a la Millor Actriu Protagonista gràcies a aquest viatge al Nepal de la mà de la directora Icíar Bollaín.


En els primers anys 90, la Laia, una jove mestra catalana, es trasllada a Katmandú com a voluntària en una escola local. Aviat descobrirà una pobresa extrema i un panorama educatiu desolador que deixa fora als més necessitats. Després de contraure un matrimoni de conveniència per legalitzar la seva situació, la Laia s'embarca en un ambiciós projecte educatiu als barris de barraques de Katmandú. De seguida s'enfronta a l'evidència que no pot fer-ho sola. Però també es troba amb un regal que no esperava: enamorar-se del desconegut amb el que s'ha casat. Dividida entre la seva relació amorosa i el seu compromís amb els nens als que ajuda, i sempre de la mà de la seva amiga i jove mestra  Sharmila, la Laia emprèn un nou projecte que l'allunyarà irremeiablement del seu company, però que l’ unirà per sempre amb la Sharmila i amb la petita Kushila, en un viatge personal que l’endinsarà en la societat nepalesa i també, en el fons de si mateixa.

Direcció i repartiment

Direcció:
Icíar Bollaín

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès

Més informació

Títol original:
Katmandú, un espejo en el cielo
Gènere:
Drama
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
03/02/12
Recaptació: 1.439.553,63 €
Espectadors: 222.416
Veure fitxa:
IMDB