7,3

Kiki, l’aprenent de bruixa

· 109min.

Takashi Shimizu recupera un dels personatges de l’Hayao Miyazaki en aquesta pel·lícula d’acció real que conserva l’essència de l’original.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

El 1985, l'escriptora Eiko Kadono va publicar KIKI, L’APRENENT DE BRUIXA, una història sobre una bruixa jove i atabalada que va inspirar un dels títols més cèlebres de la filmografia de Hayao Miyazaki. Tres dècades després, Takashi Shimizu (conegut internacionalment com el creador de títols emblemàtics com LA MALDICIÓN o EL GRITO) ens brinda un inesperat gir en la seva filmografia per recuperar al personatge i traslladar-lo a la imatge real per homenatjar al director d’EL VIATGE DE CHIHIRO, mantenint intacte la fantasia dels escenaris i afegint la màgia dels efectes visuals. Una revisió del clàssic d'animació per a tota la família.
Com mana la tradició de les bruixes, en complir els 13 anys la Kiki es veu obligada a abandonar la seva llar durant un any sencer per desenvolupar al complet els seus poders i aprendre a fer-los servir per ajudar als altres. Muntada en la seva escombra voladora i acompanyada pel seu fidel gat Jiji, Kiki posarà rumb a Koriko, un petit poble costaner on viurà increïbles aventures i farà grans amistats, però també haurà de fer front a les dificultats de ser una bruixa i tenir poders que la fan diferent de la resta de persones.

Direcció i repartiment

Direcció:
Takashi Shimizu

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Japonès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Kiki's Delivery Service
Gèneres:
Aventures, Infantil
Països:
Xina, Japó
Estrena en cinemes:
10/10/14
Veure fitxa:
IMDB