7,7

La bona esposa

· 96min.

Un viatge commovedor i emotiu que li ha brindat a Glenn Close e seu tercer Globus d'Or i la nominació a l'Oscar. Una celebració de la maduresa, autodescobriment i alliberament femení.

Sobre la pel·lícula

Un viatge commovedor i emotiu que li ha brindat a Glenn Close el seu tercer Globus d'Or i la nominació a l'Oscar. Una celebració de la maduresa, autodescobriment i alliberament femení. 

Algú va dir una vegada que darrere d'un gran home, sempre hi ha una gran dona ... Darrere d'en Joe Castleman hi ha la Joan Castleman, una bona esposa, de bellesa madura i natural. La dona perfecta. La Joan porta 40 anys sacrificant els seus somnis per mantenir viva la flama del seu matrimoni ... i ha arribat al seu límit. En vigílies del lliurament del Premi Nobel de Literatura al seu marit, la Joan dóna el cop de gràcia enfrontant-se al major sacrifici de la seva vida: desvetllar el seu secret.

Premis i nominacions

Més informació

Títol original:
The Wife
Gènere:
Drama
Països:
Regne Unit, Suècia
Estrena en cinemes:
19/10/18
Recaptació: 898.709,00 €
Espectadors: 145.389

Una història que atrapa, construida a través d'uns personajes plens de matisos i clarobscurs. Un clam feminista que no cau a la simplicitat de "bons i dolents". Unes interpretacions magnífiques. Una molt bona película.

(Editat)