6,8

La casa d'estiu

· 128min.

Valeria Bruni Tedeschi es lliura a l'autoparòdia en aquesta pel·lícula on riu de les seves pel·lícules, les seves relacions, la seva família i, abans de res, de si mateixa.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Valeria Bruni Tedeschi es lliura sense complexos a l'autoparòdia i fins i tot al slapstick en aquesta pel·lícula on riu de les seves pel·lícules, les seves relacions, la seva família i, abans de res, de si mateixa. 

Una casa a la Costa Blava, allunyada del temps i protegida del món. Allí és on l'Anna passa les vacances d'estiu amb la seva filla. Acompanyada de la seva família, amics i empleats, l'Anna intenta recuperar-se de la seva recent ruptura sentimental mentre prepara el guió de la seva pròxima pel·lícula.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Les estivants
Gèneres:
Comèdia, Drama
País:
França
Estrena en cinemes:
15/08/19
Recaptació: 123.649,00 €
Espectadors: 20.754
arturxic

És una pel·lícula una mica lenta, molt complexa. En una preciosa casa (en una realitat paral·lela i surrealista) de la Costa d'Atzur hom creuen diferents temes (com el dol per la separació en el seu sentit més ampli, la violació masclista, la dependència afectiva i la mort) i pots semblar una mica difícil entendre'n el sentit de cadascú; potser que no calgui fer-ho sinó només veure-la en el conjunt, riure i plorar junts als actors per entendre una mica més, els drames de la cultura italiana explicats en italià i en francès tot plegat.

(Editat)