7,7

La casa vora el mar

· 107min.

Segons el director del Festival de Venècia, la millor pel·lícula de Robert Guédiguian. Un drama familiar amb molt pòsit polític.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Marsella, una reunió de tres germans, un bar d'obrers i una pastera que arriba. Amb aquests ingredients, el director no podia ser un altre que el francès Robert Guédiguian. "La casa vora el mar" no només va ser assenyalada pel director del Festival de Venècia, Alberto Barbera, com la millor pel·lícula del director de "Les Neus del Kilimanjaro", sinó que també va ser inclosa en la secció Perles de Sant Sebastià. 

En una petita cala prop de Marsella, l'Angèle, el Joseph i l'Armand tornen a la casa que va construir el seu pare. L'Angèle és actriu i viu a París. El Joseph està enamorat d'una noia molt més jove que ell. I l'Armand és l'únic que s'ha quedat a Marsella per portar el petit restaurant familiar. És el moment de descobrir què ha quedat dels ideals que els va transmetre el seu progenitor, del món fraternal que va construir en aquest lloc màgic al voltant d'un restaurant per a obrers. Però l'arribada d'una pastera a una cala veïna farà que les seves reflexions adoptin un altre rumb.

Els subtítols i el doblatge s'han realitzat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
La Villa
Gènere:
Drama
País:
França
Estrena en cinemes:
16/03/18
Recaptació: 350.310,00 €
Espectadors: 57.993