6,9

La Comuna

· 112min.

El director de "Celebración" es trasllada als anys 70 en aquesta comèdia dramàtica centrada en les seves pròpies experiències vivint en una comuna al costat dels seus amics artistes.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Inspirada en els orígens de Thomas Vinterberg durant la seva etapa en un col·lectiu acadèmic als anys 70. Un humorístic, sensible i commovedor retrat d'una era passada. "La Comuna" és el càlid retrat, amb tocs d'humor, d'una família que es transforma en una autèntica comunitat i del dolor que es produeix quan alguns membres se separen. És la història d'una generació que ha d'enfrontar-als seus principis i es converteix en víctima dels seus ideals a mitjans de la dècada dels 70. 

L'Erik, un professor d'arquitectura, hereta el vell casalot del seu pare al nord de Copenhaguen. La seva esposa Anna, una coneguda presentadora de televisió, li suggereix que convidin als seus amics a viure amb ells. Amb això espera allunyar l'avorriment que ha començat a infiltrar-se en el seu matrimoni. Molt aviat, uns quants d'ells s'instal·len a la casa. Es prenen decisions en comú, es parla de tot i es discrepa en major o menor grau a causa de les seves idiosincràsies. Però el fràgil equilibri amenaça de trencar-se quan l'Erik s'enamora de l'Emma, una alumna seva, que es muda a la casa.

Direcció i repartiment

Direcció:
Thomas Vinterberg

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Original • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
The Commune
Gènere:
Drama
País:
Dinamarca
Estrena en cinemes:
16/12/16
Recaptació: 123.082,00 €
Espectadors: 20.929