6,9

La desaparició de l'Eleanor Rigby

· 123min.

Un lúcid exercici de poder cinematogràfic, insòlit en la història del cinema, que il·lumina els mecanismes individuals que regeixen la vida en parella.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Un lúcid exercici de poder cinematogràfic, insòlit en la història del cinema, que il·lumina els mecanismes individuals que regeixen la vida en parella. Inicialment pensada per ser dues pel·lícules independents que expliquessin la perspectiva de l'amor des dels diferents punts de vista dels dos amants, la productora va instar el director a fusionar els dos títols i fer una nova versió per a l'estrena comercial a sales. Amb una mirada única, l'escriptor i director Ned Benson captura íntegrament la imatge d'una relació de parella en aquest eloqüent relat d'amor, empatia i honestedat. 

Feliçment casats, el Conor (James McAvoy) i l'Eleanor (Jessica Chastain) se senten de sobte com estranys que volen comprendre's mutuament en un context tràgic. La pel·lícula obre una finestra a la subjectivitat de les relacions mitjançant l'exploració de les dues cares d'una parella mentre pretenen recuperar la vida i l'amor que una vegada van tenir. Una mirada d'esperança al poder de l'amor i els seus daltabaixos. 

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
The Disappearance of Eleanor Rigby: Them
Gèneres:
Drama, Romàntica
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
03/10/14
Recaptació: 99.514,24 €
Espectadors: 16.355
Veure fitxa:
IMDB