8,3

La Hannah i les seves germanes

· 103min.

La pel·lícula amb més nominacions als Oscar de Woody Allen, guanyadora de tres estatuetes daurades, ens explica la història de tres inoblidables germanes.
Només per a subscriptors

Sobre la pel·lícula

La pel·lícula amb més nominacions als Oscar de Woody Allen, guanyadora de tres estatuetes daurades, funciona com un magnífic resum de la seva obra i ens explica la història de tres inoblidables germanes.

Tres germanes de caràcters molt diferents, filles d'un matrimoni d'actors, mantenen entre si una estreta relació. La més gran, Hannah, la que té un caràcter més fort, està casada amb un ric empresari i la seva vida sembla equilibrada, perfecta. Actriu d'èxit, esposa i mare exemplar, s'ha convertit en el centre de gravetat de tota la família. La Holly, la mitjana, sensible i inestable, somia amb ser actriu. La Lee, la petita, és una ex-alcohòlica que viu en unes golfes del Soho amb un pintor minimalista molt més gran que ella. Molt menys afortunades que la Hannah, les germanes petites solen recórrer a ella quan necessiten consell o tenen problemes econòmics. Però aquesta situació comença a trontollar quan l'Elliot, el marit de la Hannah, s'enamora d'una de les germanes de la seva dona.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Hannah and Her Sisters
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
06/01/89
Recaptació: 2.114.844,00 €
Espectadors: 1.063.659

Títols similars