8,8
Premier

La malvada guineu ferotge

· 83min.

Una col·lecció divertida, delicada i lúdica de contes animats, tots ells brillantment ambientats en una granja. Guanyadora del Cesar a la Millor Pel·lícula d'Animació.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Guanyadora del Cesar 2018 a la Millor Pel·lícula d'Animació i Premi Europa Júnior (atorgat pel públic infantil i juvenil) al Festival de Sevilla. Dels creadors del llargmetratge d'animació nominat a l'Oscar "Ernest & Celestine". Una col·lecció divertida, encantadora, delicada, tendra i lúdica de contes animats, tots ells brillantment ambientats en una granja. 

Una guineu que és incapaç de fer por a ningú i de caçar res, no té una altra ocurrència que robar -d'una granja molt peculiar- uns ous de gallina per, després d'incubar i criar els pollets..., cruspir-se'ls. Però en néixer, els pollets creuen que la guineu és la seva mare i aquesta s'encapritxa d'ells, el que complicarà les coses a aquesta guineu que ni és malvada ni ferotge. En aquesta divertida granja també trobarem un conill que actua com una cigonya sota la direcció d'un ànec boig.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
The Big Bad Fox (Le grand méchant Renard et autres contes...)
Gèneres:
Animació, Infantil
País:
França
Estrena en cinemes:
01/06/18
Recaptació: 536.366,00 €
Espectadors: 90.092