7,8

La matança de Texas

· 83min.

Nou transfer digital en alta definició. Clàssic absolut del cinema de terror i veritable títol de culte que llueix més que mai restaurat a 4K.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Màster restaurat. Nou transfer digital en alta definició. Clàssic absolut i veritable títol de culte que llueix més que mai restaurat a 4K. Quaranta anys després de la seva realització continua sorprenent per la seva increïble fredor, per aquest esgarrifós to proper al documental i per tenir a un dels grans dolents del gènere: Leatherface. Brutal i impactant, "La matança de Texas" defineix per si mateixa el gènere de terror. 

Cinc joves de la ciutat creuen l'estat de Texas en una vella camioneta per passar un parell de dies a una casa abandonada, antiga propietat familiar de dos d'ells i visitar la tomba suposadament profanada del seu avi. Però el grup toparà amb una família de psicòpates, que convertiran el seu cap de setmana en un malson d'horror i mort. D'un en un aniran caient en mans dels sàdics components d'un pervers clan, liderat pel terrible i desfigurat Leatherface i seva serra mecànica.

Direcció i repartiment

Direcció:
Tobe Hooper

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català
Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol

Més informació

Títol original:
The Texas Chainsaw Massacre
Gèneres:
Cinema clàssic, Terror
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
30/03/77
Recaptació: 59.647,37 €
Espectadors: 95.872
Veure fitxa:
IMDB