6,7

La noia adormida

· 77min.

Una dolça comèdia que navega entre fantasia i realitat a través de la mirada d'una adolescent que creix durant els anys 70. Psicodelia, amor i altres drogues.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una dolça comèdia que navega entre fantasia i realitat a través de la mirada d'una adolescent que creix durant els anys 70. Psicodelia, amor i altres drogues per a un debut a mig camí entre "Diario de una chica adolescente" i "Moonrise Kingdom". 

Finals dels 70. I final de la infància per a la Greta, que no sols acaba d'aterrar en una nova escola, sinó que està a punt de complir 15 anys i dir adéu a la innocència. Mentre la seva mare prepara una festa a la qual convida a tots els amics (i enemics) de la seva filla, la Greta se sent cada vegada més assetjada per tots: per la seva germana gran, els seus companys de classe i fins i tot pel seu únic amic, el perdedor Elliott. Llavors, enmig de la festa, s'obre una caixa de música màgica i la Greta fuig al bosc del seu inconscient… per a trobar-s'hi amb els fantasmes de la infància i les pors de fer-se gran. Sobreviurà?

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Girl asleep
Gèneres:
Comèdia, Drama
País:
Austràlia
Estrena en cinemes:
28/04/17