La Novia
La Novia

La Novia

Àudio i subtítols

Versió en Espanyol

País

Espanya

Any de producció

2015

Estrena en cinemes

11/12/15

Recaptació

1.060.000,00 €

Espectadors

142.546

Veure fitxa

IMDB

Sobre la pel·lícula

Amb 4 nominacions als Premis Gaudí, "La Novia" es basa en la immortal "Bodas de sangre" de Federico García Lorca, embolcallant les paraules del poeta en un èxtasi visual. 

Dos homes, una dona, un amor, un desig més fort que la llei i que la naturalesa salvatge del món que els envolta. Leonardo, El Nuvi i La Núvia són un triangle inseparable des de nens, però Leonardo i La Núvia estan units per un fil invisible, ferotge, impossible de trencar ... Passen els anys i ella, angoixada i infeliç, es prepara per al seu casament amb el Nuvi al bell mig del desert blanc, de terres salines i ermes, on viu amb el seu pare. El dia anterior a la cerimònia, a la seva porta truca una Captaire dona gran que li ofereix un regal i un consell: "No et casis si no l'estimes", mentre li dóna dos punyals de vidre. Un calfred recorre l'ànima i el cos de la Núvia.

direcció

Paula Ortiz

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

josep_imatgesipixels

Una història passional i dramàtica a parts iguals, molt viva i molt intensa. Unes interpretacions que fan possible aquestes sensacions. Intensa la poesia de Garcia Lorca, afegint-se a la història.

14 desembre 2019