6,5

La pesca del salmó al Iemen

· 108min.

Lasse Halström dirigeix l'adaptació de la novel·la de Paul Torday sobre un xeic que somia amb importa la pesca del salmó al Iemen.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Lasse Halström dirigeix l'adaptació de la novel·la de Paul Torday sobre un xeic que somia amb importa la pesca del salmó al Iemen.

El doctor Alfred Jones (Ewan McGregor), membre del Centre Nacional per al Foment de la Piscicultura, deu la seva reputació a un treball pioner sobre la reproducció dels mol·luscs. Quan el seu cap li demana que estudiï la possibilitat d'introduir el salmó al Iemen, rebutja la proposta rotundament. El que ignora és que darrere del projecte està un acabalat xeic àrab (Amr Waked), obstinat a exportar l'art de la pesca amb mosca al nord de Iemen. L'absurd projecte capta l'atenció d'un ambiciós assessor del primer ministre, que hi veu una excel·lent oportunitat per millorar el prestigi del Regne Unit a l'Orient Mitjà i, de pas, consolidar el seu futur polític. Quan el projecte engega, el doctor Jones es veu obligat a reconsiderar el seu dictamen inicial i a col·laborar amb la jove i atractiva representant del xeic (Emily Blunt).

Direcció i repartiment

Direcció:
Lasse Hallström

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès

Més informació

Títol original:
Salmon Fishing in the Yemen
Gènere:
Drama
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
20/04/12
Recaptació: 2.135.723,74 €
Espectadors: 328.546
Veure fitxa:
IMDB

Una comèdia lleugera però molt ben realitzada. I la traducció és perfecta!

(Editat)