9,1

La Sal de la Terra

· 110min.

Una monumental reflexió sobre la relació entre natura i la condició humana. Com L'ARBRE DE LA VIDA en la seva versió més artística, ecològica i Zen.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una monumental reflexió sobre la relació entre natura i la condició humana. Esperançador i convincent testimoni del nostre temps que projecta llum sobre el nostre devastat ecosistema. Com L'ARBRE DE LA VIDA en la seva versió més artística, ecològica i Zen.


Durant els darrers 40 anys, el fotògraf Sebastião Salgado ha viatjat pels cinc continents seguint els passos d'una humanitat en constant canvi. Ha estat testimoni d'alguns dels esdeveniments més destacats de la nostra història recent: conflictes internacionals, fam i èxodes. Ara s'ha embarcat en el descobriment de territoris verges amb flora i fauna salvatge, i de paisatges grandiosos com a part d'un gegantí projecte fotogràfic que és un magnífic homenatge a la bellesa del nostre planeta. Juliano, el fill de Sebastião Salgado, va estar amb ell en els seus darrers viatges i ens revela la seva vida i la seva obra juntament amb Wim Wenders, que també és fotògraf.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
The Salt of the Earth
Gènere:
Documental
Països:
Brasil, Itàlia , França
Estrena en cinemes:
31/10/14
Recaptació: 670.572,00 €
Espectadors: 106.427
Veure fitxa:
IMDB